DE COPEN

SAMEN LATEN WIJ LOPIK GROEIEN

LID WORDEN

DE COPEN

Hét bedrijventerrein van Lopik

De Copen is hét bedrijventerrein dat de drijvende kracht is achter zakelijk succes in Lopik en omgeving. Hier vindt u praktische oplossingen en kansen om uw bedrijf te laten groeien.

De Copen onderscheidt zich door zijn strategische locatie en moderne faciliteiten die bedrijven van elke omvang ondersteunen. Of u nu een startende ondernemer bent op zoek naar betaalbare ruimte om te groeien, of een gevestigd bedrijf dat wil uitbreiden, De Copen biedt de ideale omgeving om dit te verwezelijken.

Bij De Copen maakt u deel uit van een gemeenschap van bedrijven die samenwerken om hun doelen te bereiken. Hier kunt u profiteren van de voordelen van gezamenlijke inspanningen en netwerken, wat uw bedrijf een goede basis geeft voor succes.

Ontdek de mogelijkheden van De Copen voor uw bedrijf. Of het nu gaat om moderne kantoorruimtes, geavanceerde productiefaciliteiten of logistieke voordelen, De Copen heeft alles wat u nodig heeft. We begrijpen dat de juiste locatie essentieel is voor zakelijk succes, en De Copen biedt precies dat.

Sluit u aan bij de bedrijvige gemeenschap van De Copen en ontdek hoe uw onderneming kan profiteren van de kansen die hier binnen handbereik liggen. Samen werken we aan een toekomst vol groei en succes!

Lidmaatschap De Copen

Het bestuur van De Copen

Hieronder vindt u de contactgegevens van de bestuursleden van De Copen.
Het is de bedoeling dat de leden van het bestuur een periode van drie jaar in het bestuur zitten. Zodat telkens andere ondernemers van De Copen hun kennis en ervaring in kunnen zetten voor het hele bedrijventerrein.

Neem gerust contact op met vragen over De Copen!

 
 

Volg het nieuws!

En bekijk de laatste ontwikkelingen bij De Copen

Meld je aan!

Laat hieronder jouw gegevens achter en meld jezelf aan als lid!

  Naam:*

  Bedrijfsnaam:*

  Telefoonnummer:*

  Website:

  KVK nummer:*

  BTW nummer:*

  Email t.a.v. facturen:*

  Email t.a.v. informatie:*

  Welk lidmaatschap:*