Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ondernemend Ochtend Bakkie

30 mei | 07:30 - 09:30

Uitnodiging voor Ondernemend Ochtend Bakkie
Het college van burgemeester en wethouders nodigt alle ondernemers van de gemeente Lopik van harte uit voor een ‘Ondernemend Ochtend Bakkie’. Het ‘bakkie’ vindt plaats in Dorpshuis XXL in Benschop van 07.30 uur (inloop vanaf 07.15 uur) tot 09.30 uur. Voor een heerlijk ontbijtje wordt gezorgd.

We zien uit naar een onderling gesprek tussen ondernemers, winkeliers en agrariërs uit de gemeente Lopik en de burgemeester en wethouders van de gemeente Lopik. Ook onze accountmanager Christian van Oosten is aanwezig. We praten samen over wat er speelt.

Op het programma staan onder andere een presentatie van Stec groep, kennismaken met Ondernemer Centraal, pitches en een vragenronde via Kahoot.

Vraag met een pitch aandacht voor uw bedrijf, winkel of bedrijfsactiviteit
Wij nodigen u van harte uit om in één minuut aandacht te vragen voor uw bedrijf of activiteit. Zet uw organisatie in de schijnwerpers met een pitch van maximaal één minuut. De pitch kan bijvoorbeeld worden gebruikt om te vertellen over uw producten, diensten en ideeën.

Praktische informatie
Datum: donderdag 30 mei 2024
Locatie: Dorpshuis XXL, Oranje-Nassaustraat 31, 3405 XJ Benschop
Programma: 07.30 uur – 09.30 uur (inloop vanaf 07.15 uur)

Organisator

Gemeente Lopik
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Dorpshuis XXL
Oranje-Nassaustraat 31
Benschop, Utrecht 3405XJ Nederland
+ Google Maps
cookiesWhite
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.
Privacyverklaring