Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cyberevent Ondernemers Lopik

8 juli | 17:00 - 19:00

Ontdek hoe een hacker werkt en versterk je digitale veiligheid

Wist je dat 1 op de 5 mkb-bedrijven ten prooi valt aan cybercriminelen? En dat aantal blijft maar groeien. Het is niet langer de vraag óf je slachtoffer wordt, maar wanneer.

Gelukkig kun je als ondernemer zelf veel doen om je digitale veiligheid te versterken!

Op maandag 8 juli onthullen de ethische hackers van Tozetta de sluwe methoden waarmee hackers met één druk op de knop je bedrijf in gevaar brengen. Henk van Achterberg, een expert van de afdeling Digitale Opsporing bij de Politie, deelt zijn ervaringen in de strijd tegen online criminaliteit. In een interactieve presentatie geeft hij je concrete tips om je bedrijf te beschermen. Aansluitend hebben we Arjan Benschop van HOB ICT Security uit Lopik uitgenodigd. Hij deelt zijn ervaringen uit de praktijk en biedt oplossingen om je digitale veiligheid een update te geven.

Elke ondernemer in de gemeente Lopik kan zich gratis aanmelden. Sluit aan na het werk voor een hapje en een drankje, en boost je kennis in slechts 1,5 uur. Je hoeft er dus geen volledige avond voor vrij te maken.

Inschrijven via deze link.

Gegevens

Datum:
8 juli
Tijd:
17:00 - 19:00
Site:
https://ondernemerslopik.nl/cybercrime/

Locatie

Lekkerkerker Dairy & Food Equipment
Handelsweg 4
Lopik, Utrecht 3411NZ Nederland
+ Google Maps
cookiesWhite
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.
Privacyverklaring